My se krize nebojíme, my máme brikety:) (new)

Zdravíme Vás v novém roce 2009 a přejeme všem to nejlepší, hodně pohody a úspěchů!

06_izolace.jpg

A jak to vypadá na stavbě? Jedeme dle plánů…

17.12.08 přijel pan sádrokartonář, přivezl hliníkové profily na SDK a spousty a spousty izolace. Přijel jsem odpoledne domů a stěhovali jsme ji asi hodinku do podkroví. Stihlo se to akorát, ke konci začínalo kapat a večer se pěkně rozpršelo. Během asi třech dní byly profily na svých místech a mohlo se zateplovat. Jednu šikminu stihl před svátky a zbytek 5. a 6. ledna. Počasí prověřilo kvalitu práce a když jsme se podívali na teploměr, tak jsme byli mile překvapeni, že ač jsou venku desítkové mrazy, tak v podkroví je standardní teplota +2°C. Super.

V dalších dnech jsme navozili ytongové bloky a nainstalovali kamínka petry s krásným, dlouhým komínkem:) Po hodince topení máme v podkroví cca +8°C a tak se může budovat. Lepidlo bude schnout a to je nejdůležitější! Opět jsme řádně uklidili (ach ti řemeslnicí, nechají všude takový čurbes, co jim od ruky upadne, to nechají ležet) a nakreslili na podlahu umístění zdí.  Dnes ráno 12.ledna přijeli zedníci, nanosili materiál a mají cca 14 dní na stavbu příček a montáž zárubní. Poté je domluven chlapík na rozvody topení, vody, odpadů a my se švagrem se pustíme do rozvodů elektro.

Podáme hlášení:)

edit: 13.1.2009 Musím naše zedníky pochválit, přišli, jak bylo domluveno a jedou jak zběsilí. Příčky rostou, jak houby po dešti. Až budou hotové, přidáme fotografie:)